Timantti maalaukset ostajan opas

Timantti maalaukset ostajan opas

Timantti maalauksia saa huomattavasti edullisemmin kiinasta, aliexpress on yksi kiinan suurimmista verkkokaupoista ja sen tytäryhtiö Alibaba on yksi suurimmista tavaran toimittajista jota kautta monet suomalaiset yritykset tilaavat tukkuhintaan tuotteita myytäväksi suomeen. Kannattaa siis ostaa suoraan kiinasta timantti maalaukset eikä maksaa jopa 10-20 kertaista hintaa suomalaiselle tavaran myyjälle.

Perinteiset timantti maalaukset tästä.
5D timantti maalaukset tästä.
Timantti maalaus omalla kuvalla tästä.

Timantti maalaus on englanniksi Diamond Painting jonka avulla voit etsiä aliexpressistä sinulle sopivan timanttityön. Diamond painting, 5d diamond paintig, diamond painting own photo ovat myös hakusanoja joiden avulla voit etsiä haluamaasi tuotetta.

Miten etsin haluamani tuotteen?

Aliexpressiss√§ kannattaa muistaa lukea tuote kuvaus eritt√§in tarkkaan l√§vitse, jos et lue tuote kuvausta tulet varmasti pettym√§√§n. Osassa tuotteissa voit vaihtaa kuvan koon, timantin muodon ja timantti maalauksen aiheen. Timantteja on joko neli√∂n muotoisia tai sitten py√∂reit√§, n√§ist√§ on kerrottu tarkemmin ”Aloittajan opas” sivulla lue sielt√§ oppaat miten valitaan oma timantti maalaus.

Aliexpressissä ostettaessa kannattaa siis katsoa sellaisia tuotteita joita voidaan määrittää (ks kuva) eli saat itse valittua haluamasi kuva aiheen, valittua onko timantti maalaus pyöreillä vai neliön mutoisilla timanteilla ja minkä kokoinen timantti maalaus on eli siis canvaksen koon. Useammassa tuotteessa on myös erikseen kuvauksessa (selaa alaspäin tuote sivulla) määritetty tuotteen mitat ja ominaisuudet, nekin kannattaa tarkistaa ennen tilaamista.

Timmantti maalauksien vaihtoehdot
Timantti maalauksien luottettavat myyjät

Miten etsin luotettavan myyjän?

Aliexpressiss√§ kannattaa aina katsoa arvosteluja, toki osa arvosteluista saattaa olla ostettuja joten ne eiv√§t v√§ltt√§m√§tt√§ kerro sinulle totuutta kyseisest√§ tuoteesta. Ongelma tilanteissa voit avata ”disputen” eli valittaa myyj√§st√§ aliexpressin yll√§pidolle jolloin saat yleens√§ rahat takaisin ja pit√§√§ tuotteen. Aliexpressin kautta tilaaminen on siis turvallista koska myyj√§ ei saa rahojansa jos et hyv√§ksy tuotteen saapumista.

Miten haen tuotteita?

Aliexpressiss√§ on sivuston yl√§osassa tuotteiden haku kentt√§, timantti maalaus on englanniksi Diamond Painting ja jos nyt etsitt√§isiin vaikka kissa ja kissanpentu aiheisia timantti maalauksia tulee hakuun kirjoittaa ”Diamond Painting cats and kittens” jolloin aliexpressin haku etsii sinulle kyseisi√§ tuotteita joiden joukosta voit valita itsellesi sopivimman timantti maalauksen. Muista lajitella hakusi, itse k√§yt√§n aina ”orders” eli eniten tilattujen mukaista lajittelua jolloin saan aina turvallisen & luotettavan myyj√§n.

Timantti maalauksien etsiminen