Timantti maalaukset ostajan opas

Timantti maalaukset ostajan opas

Timantti maalauksia saa huomattavasti edullisemmin kiinasta, aliexpress on yksi kiinan suurimmista verkkokaupoista ja sen tytäryhtiö Alibaba on yksi suurimmista tavaran toimittajista jota kautta monet suomalaiset yritykset tilaavat tukkuhintaan tuotteita myytäväksi suomeen. Kannattaa siis ostaa suoraan kiinasta timantti maalaukset eikä maksaa jopa 10-20 kertaista hintaa suomalaiselle tavaran myyjälle.

Perinteiset timantti maalaukset tästä.
5D timantti maalaukset tästä.
Timantti maalaus omalla kuvalla tästä.

Timantti maalaus on englanniksi Diamond Painting jonka avulla voit etsiä aliexpressistä sinulle sopivan timanttityön. Diamond painting, 5d diamond paintig, diamond painting own photo ovat myös hakusanoja joiden avulla voit etsiä haluamaasi tuotetta.

Miten etsin haluamani tuotteen?

Aliexpressissä kannattaa muistaa lukea tuote kuvaus erittäin tarkkaan lävitse, jos et lue tuote kuvausta tulet varmasti pettymään. Osassa tuotteissa voit vaihtaa kuvan koon, timantin muodon ja timantti maalauksen aiheen. Timantteja on joko neliön muotoisia tai sitten pyöreitä, näistä on kerrottu tarkemmin ”Aloittajan opas” sivulla lue sieltä oppaat miten valitaan oma timantti maalaus.

Aliexpressissä ostettaessa kannattaa siis katsoa sellaisia tuotteita joita voidaan määrittää (ks kuva) eli saat itse valittua haluamasi kuva aiheen, valittua onko timantti maalaus pyöreillä vai neliön mutoisilla timanteilla ja minkä kokoinen timantti maalaus on eli siis canvaksen koon. Useammassa tuotteessa on myös erikseen kuvauksessa (selaa alaspäin tuote sivulla) määritetty tuotteen mitat ja ominaisuudet, nekin kannattaa tarkistaa ennen tilaamista.

Timmantti maalauksien vaihtoehdot
Timantti maalauksien luottettavat myyjät

Miten etsin luotettavan myyjän?

Aliexpressissä kannattaa aina katsoa arvosteluja, toki osa arvosteluista saattaa olla ostettuja joten ne eivät välttämättä kerro sinulle totuutta kyseisestä tuoteesta. Ongelma tilanteissa voit avata ”disputen” eli valittaa myyjästä aliexpressin ylläpidolle jolloin saat yleensä rahat takaisin ja pitää tuotteen. Aliexpressin kautta tilaaminen on siis turvallista koska myyjä ei saa rahojansa jos et hyväksy tuotteen saapumista.

Miten haen tuotteita?

Aliexpressissä on sivuston yläosassa tuotteiden haku kenttä, timantti maalaus on englanniksi Diamond Painting ja jos nyt etsittäisiin vaikka kissa ja kissanpentu aiheisia timantti maalauksia tulee hakuun kirjoittaa ”Diamond Painting cats and kittens” jolloin aliexpressin haku etsii sinulle kyseisiä tuotteita joiden joukosta voit valita itsellesi sopivimman timantti maalauksen. Muista lajitella hakusi, itse käytän aina ”orders” eli eniten tilattujen mukaista lajittelua jolloin saan aina turvallisen & luotettavan myyjän.

Timantti maalauksien etsiminen