Timantti maalaukset aloittajan opas

Mikä ihmeen timantti maalaus tai timanttityö?

Timantti maalaus on askartelu sarja jossa sinä rakennat helmillä jotka ovat erimuotoisia ja värisiä kuvan joka muodastaa niin sanotun timanttityön, timanttityöt ovat helppoja tehdä ja sarjat sisältävät kaiken mitä tarvitset.

Käymme tällä sivulla läpi erilaiset timantti maalaukset ja miten voit valita itsellesi haluamasi timantti maalauksen jopa 10 kertaa edullisemmin.

Timantti maalaus neliön muotoisilla timanteilla

Eri muotoiset timantit timantti maalauksissa

Timantti maalaus neliön mutoisilla timanteilla eli ”square drill” tai ”square diamond” on siis timantti työ jossa on neliön muotoiset timantit. Neliön muotoiset timantit luovat yhtenäisen kuvan ilman rakoja. Neliön mutoiset timantit on helpompi asettaa paikoilleen kun verrataan pyöreisiin timantteihin.  Selaa neliön mutoisia timantti töitä tästä.

Pyöreissä timanteissa on asettelussa aina pienet raot jokaisen timantin välissä jolloin kuvaan tulee hieman tyhjiä kohtia, selaa pyöreä timanttisia töitä tästä. 

Timantti maalaus pyöreillä timanteilla

5D vai 3D timantit?

Haluatko tietää miten 5D timantti maalaus eroaa 3D timantti maalauksesta? 3D timantti työssä on jokaisessa timantissa vain 3 kylkeä kun taas 5D timantti työssä on yhteensä 15 kylkeä. Timantti voi olla joko neliön tai pyöreän muotoinen, nämä selitetty yläpuolella tarkemmin.

3D vai 5D timantti maalaus

Selaa 3D timantti töitä ja 5D timantti töitä klikkaamalla.